#Opiniepagina

Opinie: Bevrijding 4 Israëlische gijzelaars alle reden tot vreugde maar stop met dat Palestijnen-gejank

Opinie door © Peter-Vincent Schuld

Leidende foto © IDF Na de heroïsche bevrijdingsactie door het IDF worden de bevrijde gegijzelden overgebracht naar de gereed staande helikopter om de slachtoffers veilig thuis te brengen.

Wat een mooie dag was het afgelopen zaterdag. Het Israëlisch leger wist met een heroïsche actie vier gijzelaars levend te bevrijden in Gaza.

De ontvoerde Noa wordt herenigd met haar vader onder het zorgend oog van Israëlische militairen
Foto: © IDF

Op de redactie hadden we al wat indicaties dat er iets op handen was en onze indicaties werden bevestigd toen hier de berichten binnen liepen dat de helikopters met elite-eenheden van het Israëlische leger waren geland op het strand van Nuseirat.

Met massieve luchtsteun werd de operatie uitgevoerd, waarbij het Israëlisch leger ondanks het verrassingseffect geconfronteerd werd met zwaar vijandig vuur dat moest voorkomen dat de Israëlische reddingsoperatie zou slagen.

De Israëlische held en elite-militair Amon Zamora die levensgevaarlijk gewond raakte en nadien overleed. (RIP)
Foto: © IDF

Een van de redders raakte zwaargewond door geweld van de terroristen en overleed kort daarna aan zijn verwondingen. Met hem en zijn familie heb ik diepe compassie. Een held die zijn leven gaf voor vier mensen die hij niet persoonlijk kende.

Mijn eerste gevoel? ” Wat is het toch een smerig islamitisch graftuig daar in Gaza.”.

Mijn conclusie: Gaza was niks, is niks en het zal nooit wat worden zolang die horde barbaren daar woonachtig zijn.

Iets minder dan 20 jaar geleden kreeg Hamas, vanaf het moment van zelfbestuur  miljarden aan steun en donaties en wat hebben ze er van gemaakt? Een rovershol en een vuilnisbelt.  Een plek van haat en misdaad. Israël moet aanhoudend terroristen elimineren omdat terroristen nu eenmaal geen andere taal verstaan.

Een UNWRA-school dus een VN-instituut school wordt gebruikt als honk door terroristen.

Overzicht van geëlimineerde Palestijnse terroristen in de UNWRA-school van de VN in Gaza
Foto: © Standwithus / IDF

Zonde van dat stuk land wat we perfect kunnen ombouwen tot een prachtig vakantieoord aan de Middellandse zee. Even een andere naam, rebranden en Tui, Corendon en Transavia weten weer waar ze naar kunnen vliegen, In het Hebreeuws wordt Gaza “Retzu’at Azza”  genoemd . Ziet u het al voor u?

Kom vakantie vieren in Retzu’at, dan heb je ook wat.

Maar ik heb het al eerder geschreven, die bende asocialen moet je wel verkassen.

Egypte moet ze niet. Egypte houdt de grens met Gaza stevig dicht. Vluchtelingenverdrag of geen vluchtelingenverdrag.. Er komt geen kolonie Gazanen het aangrenzende Egypte  in, om daar als vermeend vluchteling opgevangen te worden.

Conclusie? Ze zijn niet welkom. Hoe zou dat nu komen?

Wat is feit en wat is fictie?  1

De Nederlandse zender NOS laat beelden op haar website zien van mannen die zogenaamd met stoffelijke overschotten lopen uit het ziekenhuis. De vermeende “lichamen” konden niet eens rustig afkoelen in de koelcel van het mortuarium.

Ik zet bij de het “authentieke karakter” van de beelden grote vraagtekens.

Zagen we op de eerste beelden van de NOS de lijken zelf? 

Nee!

Is er geen sambal gemorst? Hoogst onwaarschijnlijk, maar ik moet denken aan vroeger tijden waarbij je bij de Chinees meteen een nieuw vetvrij edoch absorberend papieren tafelkleed kreeg als je ging zitten. Maar je moet het gebruik in deze wel kunnen uitsluiten en dat gaat niet.

Het vermeende bloed op één van de witte laken is te licht van kleur, om zonder forensische fact check te kunnen spreken dat het inderdaad om echt mensenbloed handelt.

Het kan net zo goed een fles cassis zijn die is gebruikt voor het rode kleureffect, andere geur- en smaakstoffen niet uitgesloten.

Worden er in het ziekenhuis geen ratten halal geslacht? Onwaarschijnlijk, maar ik kan het niet uitsluiten.

Het kan zelfs, in  de meest walgelijke fantasierijke theorie, zo zijn dat er bij een kip een schaamlipcorrectie is uitgevoerd, die verkeerd is afgelopen.

Werd er geen ingepakte opblaaskrokodil afgevoerd?

Werd er niet stiekem wat anders afgevoerd. Iets  wat anderen niet mochten zien?

Ja, dat zal het misschien zijn! –grijns—

Ik trof hier de link aan ter overdenking van mijn vermoedens: Kijk en oordeel zelf:

https://www.beslist.nl/products/voor_volwassenen/voor_volwassenen_23458264/?utm_medium=paid-search&utm_source=google-adwords&utm_campaign=HS%2FSexpoppen%7C71700000106827090%7CSexpoppen%2FGeen%5EGeen%2FGeen%5EGeen%2FGeen%5EGeen%2FGeen%5EGeen%2FGeen%5EGeen_BROAD%7C58700008515054609&utm_term=dikke+sexpop&device=c&utm_content=&network=g&gad_source=1&gclsrc=aw.ds

Om eerlijk te zijn interesseren mij de doden onder de Palestijnen mij geen ene moer. Je krijgt wat je geeft.

Wat is feit en wat is fictie?  2

De Volkskrant (DPG)
Foto: © Peter-Vincent Schuld

De NOS claimt dat het “Ministerie van Gezondheid” in Gaza , een door Hamas gevoerde organisatie, doorgaans betrouwbare cijfers geeft. Quod non. Het geven van betrouwbare cijfers door de “autoriteiten” in Gaza  is iets wat door de internationale gemeenschap van inlichtingen-experts en geheime diensten ten stelligste wordt betwist.

Citaat van de Volkskrant online, waarin de vermeende wreedheid van het Israëlisch leger bij de bevrijdingsactie van de gegijzelden, belangrijker wordt gevonden als de bevrijding zelf. Lang leve de baggerjournalistiek.
Citaat: © Volkskrant – DPG

Dan hebben we natuurlijk de meest onbetrouwbare krant van Nederland, namelijk de Volkskrant. Deze krant, thans ressorterend onder de Belgische paraplu van DPG wist als belngrijkste nieuws te melden dat de reddingsactie door Hamas, een terreurorganisatie als “ongekend wreed en barbaars werd bestempeld.” Dat moet nu juist uit de muilen komen van Hamas-figuren. Wie zegt wat?

De Volkskrant legitimeert hiermee de terreurdaden van Hamas en bagatelliseert de misdaad van ontvoering van – en de moord  Israëlische burgers en andere getroffen nationaliteiten.

Ook een krant met het voegsel “Volks”, de Völkischer Beobachter uitgegeven door Adolf Hitler himself Beeld: © Bundesarchiv

De Volkskrant,  de naam roept bij mij wat associaties op. Die naam bevalt me al niet. Herinnert u zich nog de nazi-krant van de NSDAP “Völkische Beobachter”?, of het weekblad “Volk en Vaderland”.

Ook lekker volks is deze krant genaamd Volk en Vaderland (nationaal-socialistisch weekblad) van de NSB

het nationaal-socialistich weekblad van de NSB . Dan begrijpt u meteen wat voor associaties ik ervaar bij de naam  “De Volkskrant”.

Getallen spelen geen rol qua feiten en dus niet relevant

Compilatiefoto van de bevrijde gijzelaars Noa Argamani (26), Schlomo Ziv (39), Almog Meir (22) en Andrey Kozlov (27)
Foto: © IDF

Stelt u zich eens voor, 4 bejaarden worden overvallen door 200 kansparels, waaronder mannen, vrouwen en jongeren. Ze juichen het misdadig gedrag toe, faciliteren en collaboreren. De misdaad lijkt  getalsmatig de overhand te hebben. Tolereren wij die misdaad omdat het getalsmatig er een overhand bestaat?

Elk gezond denkend mens zegt “nee”, maar een bende achterlijken schijnt een andere mening te zijn toegedaan. Intellectuele en morele dwaasheid.

De Commandant der Nederlandse Strijdkrachten, Onno Eichelsheim gaat mee in deze dwaasheid door te verkondigen dat Israël over het algemeen gezien excessief geweld zou hebben gebruikt.

Hij vergeet al dan niet opzettelijk om de vijandigheid van de reguliere Hamas-liefhebbers in Gaza te benoemen. Eichelsheim dient wat mij betreft direct, en na het aantreden van het nieuwe kabinet, oneervol ontslagen te worden. Geert Wilders is nog lief voor Eichelsheim en heeft hem tot de orde geroepen.

Ik ben wat meer van de militaire aanpak: Op secreet, hier met die sterren, en nou eruit! Als Commandant der Strijdkrachten heeft Eichelsheim zich te onthouden van politieke uitspraken.

Eichelsheim draagt het uniform van de Luchtmacht.

Zijn intellectuele waarde en krijgskundige waarde in deze kwestie zijn niet meer dan bedorven luchtvracht. Bovendien hypothekeert Eichelsheim met zijn gekakel de veiligheid van Nederland en Europa. De Israëlische inlichtingendiensten zijn een betrouwbare partner voor onder meer Nederland. Israëlische anti-terreur technologie en bedachte tactieken worden ook in Nederland toegepast. Deze vertrouwelijke band zet Eichelsheim nu op het spel.

Bedankt Generaal Prutlul!

Israël vergeet niet wie het land steunt in moeilijke tijden en wie verraad pleegt.

Krijgskundig gezien, de vijandelijke omgeving waarin de bevrijdingsoperatie  en andere klussen uitgevoerd moeten worden overwegende, met het als doel de totale vernietiging van Hamas, dan vind ik het gebruikte geweld juist te terughoudend. Het is net als met een behandeling tegen kanker, je moet alle (beginnende) kankercellen vernietigen, niet slechts een deel. Zachte heelmeesters maken stinkende wonden.

De buitenwereld beseft niet met wat voor terroristisch tuig, met wat voor haatdragende sympathisanten en dito collaborateurs, we te maken hebben.

Hoeveel mensen heb je nodig om 4 gijzelaars te bewaken en een Israëlische interventie op te merken?

De Israëlische reddingsactie werd beantwoord met vijandig vuur. Daar vallen natuurlijk doden bij, zoals door henzelf gewenst in het streven maar martelaarschap.

Hamas is een terroristische organisatie en geen geregeld leger. Hamas maakt gebruik van spotters. Hamas maakt gebruik van leden die in burger gekleed zijn en toch (zwaar) bewapend zijn. Je hebt als Hamas een reeks van actieve strijders en collaborateurs nodig. Daarvan is er nu een aanzienlijk aantal voorwerp van afschot geworden. De gegijzelde slachtoffers hebben verklaard dat ze bij diverse Palestijnse families op diverse locaties zijn vastgehouden. Dat vergt een operationeel getal van betrokkenen dat boven de 20 personen ligt.

Hoe zou ik hebben gehandeld als ik lid was geweest van het elite-team? Inderdaad, shoot-to-kill, maar zeker niet al je munitie verschieten en je agressie botvieren. Om de hoek kan nog een terrorist staan die wat lood moet slikken op jouw voorschrift.

Je gaat emotieloos de operatie in, je doet je ding, en je geeft pas ruimte aan je emoties als de operatie definitief is afgerond. Vooral niet malen om wat je hebt afgeschoten. Blijf vooral het navolgende beseffen: In de hang naar het ultieme islamitisch extremistische doel, namelijk het martelaarschap, zijn er veel vrijwilligers. Nou, fijn, leuk zelfs . Dan heeft Israël die lui voor een deel toch hun zin gegeven en zijn wij verlost van het crapuul.

Islamitische indoctrinatie gijzelaars

De vier bevrijde gijzelaars verklaarden dat ze verplicht de Koran moesten lezen en de islam moesten bestuderen. De gijzelaars spreken zelfs over “brainwashing”. Hoe oorzakelijk kun je terrorisme nog linken aan de islam? Houd op met dat gepamper. Punt! We zetten de wereld toch echt op zijn kop!

Anti-islam activist Edwin Wagesveld, gefotografeerd te Den Haag, Nederland
Foto: © Peter-Vincent Schuld

Sterker ik heb het grootste begrip voor Edwin Wagesveld dat hij Korans heeft verbrand en eventueel nog gaat verbranden. De islam staat naar mijn mening haaks op de Europese beschaving en de aan de islam gekoppelde geschriften zoals de Koran en de Hadith vallen wat mij betreft in het zelfde rijtje als Mein Kampf. Er is geen rationele reden (religie is nooit rationeel en zeker niet als we het bekijken vanuit het oogpunt van het Laïcisme) om geen Korans te verbranden als protest tegen de islamitische dominante voetafdruk en de politieke takken van de islam. Mensen kunnen een boek als heilig beschouwen, maar daarmee is het fysieke product namelijk papier met gedrukte letters nog niet heilig. Het verbranden van de Koran kan en moet ook gezien worden als een kunstvorm. Immers de uitbeelding door kunstenaars kan altijd een shockerend effect hebben. Hoe moet je anders een samenleving wakker schudden? Het is veel meer dan een protest alleen. Als dat niet meer kan of mag, omdat je op wat tere invasieve islamitische zieltjes trapt, stort onze vrijheid in elkaar.

Heilige Sint Abortus, Heilige Sint Euthanasius, Sint Tyfus de heilige Sint Morfinus sta mij bij!

Verantwoordelijk

Wie is er verantwoordelijk voor het feit dat Hamas haar posities en schuilplaatsen waar gekidnapte personen in drukbevolkte en verstedelijkte  gebieden  onderbrengt?

Wie heeft de ontvoeringen gepleegd?

Wie kan rekenen op de massale en massieve steun van de bevolking in Gaza?

Inderdaad, Hamas!

Hoe simpel kan het zijn!

Werden de gekidnapte slachtoffers ondergebracht in detentiefaciliteiten? Nee, gewoon bij vermeende burgers waaronder een journalist van AL Jazeera, annex woordvoerder van het door Hamas gerunde ministerie van Arbeid, thuis. Hou op met dat gejank over die arme Palestijntjes.

Jammer Gazanen, hou op met dat janken, jullie hebben het aan jezelf te wijten!

Israëlische elite-soldaten brengen bevrijde gijzelaar naar een gereedstaande helikopter
Foto: © IDF

Het volk in Gaza koos in 2006 voor de islamitisch fundamentalistische Hamas beweging, die voorafgaand  een onderlinge strijd aanging met de vermeend seculiere en vermeend gematigde Fatah beweging.

Het volk van Gaza hielp het islamitisch terrorisme aan de macht.

Ja, dan moet je niet raar staan te kijken als je voor die keuze en de daarop volgende collaboratie een hoge prijs betaalt.

Geen van bovenstaande feiten zijn ook maar in overweging genomen door het links georiënteerde politieke gajes.

Van Nationaal-socialisme naar het Euro-socialisme

Als het anti-Israël sentiment binnen de linkse kringen in Europa aanhoudt en duidelijk wordt dat het om feitelijk antisemitisme gaat. dan verwacht ik op  de middellange termijn een scheuring in de familie van Europese sociaaldemocraten en socialisten. Feitelijk is deze al gaande. Zeker als cq. nu de sociaaldemocraten door krijgen dat veel socialisten binnen hun gelederen eigenlijk verdoken “nationaal socialisten” zijn in Europees verband, dus “euro-socialisten”, met een überlinkse en antisemitische agenda omdat ze niemand anders de schuld kunnen geven van hun eigen falen en deze partijen inmiddels teveel islamitisch electoraat hebben binnengehaald.

Zo wordt een  rechtsstatelijke democratie uitgehold en niet anders! Degenen met de grootste antisemitische bek zijn socialisten uit  Zuid-Europa. Weer die verschrikkelijke socialisten. De eerste plaats wordt gedeeld door drie figuren en we behandelen ze in willekeurige volgorde:

A) de Portugese secretaris-generaal van de VN, António Guterres (socialist)

De Portugese socialist en VN secretaris-generaal Antonio Guterres
Foto: © Europese Unie

Guterres die daags voor de bevrijding van de Israëlische gijzelaars nog meldde dat hij het Israëlisch leger op de “zwarte lijst” ging zetten van strijdkrachten die mensenrechten niet zouden respecteren. Geen woord over Hamas. Alleen maar Israël bashen.

B) De Spaanse  EU Hoge Buitenlandchef Zjoske Borrel alias Josep Borrell

De Spaanse socialist Josep Borrell in de functie van EU Hoge Buitenland vertegenwoordiger tijdens de Schuman Security Conference, afgelopen week in Brussel.
Foto: © Europese Unie

Eerst tweeten dat hij blij is dat de Israëlische gijzelaars vrij zijn en daarna lopen janken omdat er wat Palestijnen om het leven zijn gekomen wat Borell ten gronde veroordeelde. Wat wil die vent nou? Wat denkt deze bureaucraat? Dat je met 2 veertjes en 1 klappertjespistool gijzelaars bevrijdt?

Kent Borrell niet de ware terroristische aard van de Palestijnen in Gaza? Is deze vent de islamitische aanslagen in Barcelona en Madrid vergeten? Mensen met een selectief geheugen op het gebied van veiligheid en terrorisme zijn een gevaar voor de bevolking.

Hypocrisie ten top: Twee opeenvolgende tweets van EU Hoge Buitenlandvertegenwoordiger Josep Borrell inzake de zelfde kwestie, maar volstrekt tegenstrijdig.
Beeld: © X/Josep Borrell /EEAS

Borrel kent de gevaren wel, maar Israël bashen is veel makkelijker en levert minder persoonlijke veiligheidsrisico’s op. Deze kerel heeft een dubbele moraal en een dubbele agenda. Deze vent heeft niks meer te zoeken in de Europese politiek. Opzouten, met pensioen, wegwezen.

Op het internet circuleert een meme die via een getoonde TV-quiz exact aangeeft hoe de feitelijke realiteit eruit ziet bij islamitisch geweld. Hie toepasselijk.

We bespreken de meme die via een getoonde TV quiz en de vragen aangeeft een stuk realiteit toont Foto: © FBX

C) De Spaanse premier Pedro Sanchez, ook weer zo’n socialist.

De Spaanse premier Pedro Sanchez
Foto: © Europese Unie

In de aanloop naar de verkiezingen voor het Europees Parlement, althans net daarvoor, ontving zijn vrouw een ontbieding (convocatie) om later bij de onderzoeksrechter als verdachte in en corruptieaffaire te komen verklaren. Sanchez was pisnijdig omdat de convocatie net voor de verkiezingen door de Spaanse onderzoeksrechter was verstuurd. Alle reden om de aandacht af te leiden. Hij kon de aandacht afleiden door Spanje zich te laten voegen als enige EU-lidstaat bij het Internationaal Strafhof om de Israëlische premier Netanyahu voor het hekje te krijgen. Spanje had tot voor kort grote Israëlische drones in dienst bij het leger. Er moesten nieuwe worden besteld.  De Israëlische drones zijn technologisch gezien superieur.  Alles wat de Israëli’s maken op het gebied van het vergaren van inlichtingen is superieur. De politieke keus viel op Spaanse drones. De Spaanse burger zal op termijn de socialisten in Spanje erg dankbaar zijn (not). 

Weer blijkt dat van een eengemaakt buitenlands beleid, wat men zo graag ziet gebeuren, niets overblijft als de basale waarden van beschaving en causaliteit aan de kant worden geschoven en plaats moeten maken voor politiek opportunisme.

Hard feit: De socialisten hebben bij de Europese verkiezingen, ondanks lage opkomstcijfers, verloren. Het is een politiek spel. De Spaanse Policia Nacional verrichtte deze week nog een arrestatie in Teulada in verband met jihadisme.

Spaanse Policia Nacional arresteert een van jihadisme verdacht persoon in Teulada, provincie Alicante, Spanje
Foto: © Policia Nacional

Jihadisme dat de Spaanse socialisten politiek faciliteren in het Gaza. Het lijkt er op dat de Spaanse politie en justitie meer te vertrouwen zijn dan de Spaanse socialistische regering.

De Spaanse justitie heeft de Spaanse socialisten op de korrel. De Israëlische inlichtingendiensten hebben de Spaanse socialisten op de korrel. Neem het niet met een korreltje zout, want hier komt dikke heibel van. Ik vrees dat Pedro Sanchez geen enkel moreel besef heeft.

Historisch gezien is de Staat Israël een ultraperifeer gebied van Europa, waar een veilig thuis werd geboden na de Holocaust en andere talloze pogroms. We zijn het aan de Joodse Staat verplicht om deze te beschermen met onze laatste druppel bloed. Maar het tegendeel lijkt waar. Europa hypothekeert voor de zoveelste keer de veiligheid van de Joodse bevolking. Lafheid gaat op een zeker moment over in misdadigheid. Dat moment van overgang is reeds gepasseerd.

Opinie: Bevrijding 4 Israëlische gijzelaars alle reden tot vreugde maar stop met dat Palestijnen-gejank

Europa beu? Geen vertrouwen in verkiezingen? Ga

Opinie: Bevrijding 4 Israëlische gijzelaars alle reden tot vreugde maar stop met dat Palestijnen-gejank

Analyse EU Verkiezingen: Het is bont en