#Analyse & Commentaar

Beeper – de – beep – Hoera!!! Hezbollah piept wel even anders met Opblaasbare Terroristen

Tekst: © Peter-Vincent Schuld

Foto: Beveiigingscamerabeelden van het moment van een ontploffende beeper

Zullen we het “Operatie De Piepers zijn Gaar” noemen. De gemiddelde mens draagt een pieper in de nabijheid van het kruis of in de broekzak.

Met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid zijn de ontploffende piepers op de lijven van Hezbollah-leden, het werk geweest van de onvolprezen Israëlische geheime dienst Mossad.

Die zijn nog in staat om een ingebrachte OB tampon op afstand te laten exploderen.

Maar deze woensdag bracht verder nieuws. Zowel in Libanon als in Syrië ontploffen opeens ook portofoons. De getroffen terroristen die aan het uitluisteren waren, zullen er wel geen oren meer naar hebben diegenen om nog terrorisme te bedrijven. Zij die het ding voor hun mond hielden zullen nooit meer met een bek vol tanden staan. Het gezegde luidt “wie zijn neus schendt schendt zijn aangezicht”. Is in deze zeker een feit, alleen met dien verstande dat bij een beetje leuke explosie ook meteen heel je gezicht weg is. De cijfers lopen uiteen. De ene zegt duizend gewonde terroristen, de andere zegt 2000 tot drieduizend gewonde terroristen, weer anderen spreken over 5000 gewonde en gedode terroristen. Het kunnen er niet genoeg zijn.

De trukendoos van Israël om terroristen te elimineren is oneindig en gaat weldra weer open zo ik verwacht. Het is de enige taal die terroristen verstaan.

Niet deradicaliseren, maar elimineren met andere woorden definitief onschadelijk maken. Dat is de taal van de regio die begrepen wordt.

Een mogelijk scenario; Israël komt er achter dat de terreurgroep Hezbollah piepers en nieuwe portofoons als “veilige communicatiemiddelen” wenste en deze bestelde. Ergens in een productiefaciliteit heeft de Mossad weten te infiltreren en er zijn explosieven van naar schatting zo’n 10 tot 20 gram gevoegd in het apparaatje in de nabijheid van de lithiumbatterij. U weet wel, een bijna gelijkaardige, maar groter batterijtje zit in uw elektrisch rijdend sloophok. Dus wees gewaarschuwd, als u zich te buiten gaat aan terrorisme of notoir antisemitisme aanhangt kan het altijd zijn dat u gedwongen emigreert naar het hiernamaalse Plofsa-land.

Mogelijk is er dus van op afstand “iets” geactiveerd, waardoor de lithiumbatterij oververhit raakte en technisch gezien diende als ontstekingsmechanisme van de explosieven.

 Feit is dat de uitwerking bij een ontploffende pieper in je broek gelijk is aan een stuk vuurwerk in je ondergoed. De doeltreffendheid was zo gepiept.

De voordelen van de eerste operatie;

1) De mannelijke terroristen van het piepend cadeautje hebben nu op zijn minst wat last bij het plassen.

2) De kans op gezinsuitbreiding middels de biologische reproductieve weg is in hoge mate afgenomen en daarmee de kans een nieuwe generatie terroristen geminderd.

3) Geiten, schapen, vrouwen en kinderen lopen aanzienlijk minder kans op verkrachtingen.

4) Swaffelen is er ook niet meer bij.

5) Krenking van de mannelijke trots.

Daarnaast, overwegende het aantal doden en zeker het aantal gewonden valt de conclusie te trekken dat het aantal terroristen dat onder de vlag van Hezbollah werkt, erg groot is.

We spreken over vele duizenden. Onder hen is de Iraanse ambassadeur in Libanon die ook een piepje en een knal te verwerken kreeg.

Het toont één op één aan dat Iran als staat, betrokken is bij terroristische activiteiten. Ieder gezond denkend mens wist dat al, maar voor diegenen die nog in sprookjes geloofden, kunnen het niet meer ontkennen.

De gewonden kunnen gaan meedoen aan de “para-moslimpische” spelen. Er zijn wat handen verloren; “kijk eens zonder handjes”. Diegenen die hun ogen hebben verloren hoeven nergens meer naar te kijken dus de onderdrukte vrouwen kunnen hun niqab af doen. De kerels zien toch niks. Het is een soort van explosieve streling voor het oog geweest.

Medelijden heb ik niet. Maar voor Hezbollah het is een ultiem vernederende actie. Maar, eerlijk gezegd, ze hebben het bij Hezbollah verdiend. Zo zie je maar, de Koran is geen instructieboekje voor gevorderd en ontwikkeld intellect.

Logo van Hezbollah

Voor de goede orde,  Hezbollah heeft geen enkel ander doel dan de Staat Israël te vernietigen. Hezbollah is niets meer en niets minder dan een shi’itisch-islamitische terreurorganisatie die vanuit Libanon een proxy-oorlog voert tegen Israël. Hezbollah heeft daarnaast een hekel aan de Fransen (Libanon is een voormalige Franse kolonie) en heeft een hekel aan Amerikanen.

Hezbollah wordt volledig aangestuurd vanuit Iran. U weet wel, dat land waar naar vrijheid snakkende vrouwen worden vermoord door de religieuze politie, andersdenkenden worden opgehangen en het land dat een trotse sponsor is van het islamitisch terrorisme. Iran dat ook tegelijkertijd weer een strijd voert tegen andere islamitische terroristische groeperingen die een ander (theologisch) gedachtegoed aanhangen.

Kortom, Iran is een schurkenstaat die werkt aan de ontwikkeling van een kernwapen en daar erg ver mee is.

Hezbollah vuurt zonder enige redelijkheid voortdurend raketten af op Israël, gewoon om te zieken en terreur en verderf te zaaien.

Israël reageert hierop door met regelmaat stellingen van Hezbollah (hetgeen Partij van Allah betekent) in Libanon te bombarderen, wat het grootste recht is van Israël overeenkomstig het internationaal recht. Israël heeft het recht om zich te verdedigen tegen agressors. Hezbollah en hun terroristen kregen hun verdiende loon.

Functioneel

Natuurlijk verhoogt dit de spanning in het Midden-Oosten. Maar dat heeft ook een zekere functionaliteit. Ik schreef al eerder dat vroeg of laat het Iraanse terreurregime moet instorten en zal gaan instorten. Alleen wel op een manier waarop de Iraanse naar vrijheid snakkende bevolking gespaard blijft.  Israël kan rekenen op veel steun van grote delen van de Iraanse bevolking. Dat betekent dat je onder andere middels een cyberoorlog het regime zult moeten laten imploderen. Maar Iran moet het ook niet presteren om Israël aan te vallen want dan is het bingo.

Voorlopig resultaat

Er is een substantieel aantal terroristen buiten gevecht gesteld. 

Bon Appetit

De familieleden van de Hezbollah-leden kunnen deze dagen de eigen gekweekte teelballetjes in de humus gaan dippen. Eet smakelijk!! Voor de weggevallen vingers; Die kunnen ze er nog steeds bij aflikken, alleen zitten ze niet meer vast aan een hand.

Zijn de hoedjes belangrijker dan de zware terroristische aanslagen in Bamako?

Persbericht van de Malinese strijdkrachten
Beeld: © Forces Armees Maliennes

Terwijl de Nederlandse pers zich druk maakte over de uitdossingen van de Koninklijke Familie, de regeringleden en parlementariërs tijdens Prinsjesdag (lekker belangrijk), vonden er in de Malinese hoofdstad Bamako aanslagen en overvallen plaats op de internationale luchthaven en explosies waren te horen bij kazerne in Faladié waar een opleidingsinstituut gevestigd is van de Malinese gendarmerie.

Dadergroep? De aan Al-Qaeda gelieerde Jama’at Nusrat al-Islam wal Muslimin, JNIM, die claimde verantwoordelijk te zijn voor een groot aantal levens en fikse schade. Er kookt wat in die regio en daar gaan we nog van horen, alleen niet veel goeds vrees ik. Maar ach, wie geeft er om Afrika? Nou wij wel!

Logo van de Gendarmerie Nationale in Mali

En dit juist op de dag dat de Malinese Gendarmerie Nationale haar 64e verjaardag vierde. Mali is een voormalige Franse kolonie in West-Afrika, waar de West-Europeanen niet langer meer welkom zijn bij het bestrijden van het jihadistische terrorisme. Er wordt een voor de bestrijding van jihadisten in het algemeen een beroep gedaan op Russische milities die ook deze aanslagen niet konden voorkomen of neerslaan.

Wat het zo belangrijk maakt voor ons Europeanen is dat de islamitisch-jihadistische destabiliatie van Mali ook van invloed is op de te verwachten stroom van vluchtelingen vanuit West-Afrika naar Europa. Dat is weer van invloed is op het te voeren asiel- en immigratiebeleid. Echter, wat zit er voor mogelijk jihadistisch tuig tussen? Maar dit nieuws en deze duiding werd u weer onthouden zoals gebruikelijk. De terroristen legden hun aanval op het vliegveld van Bamako vast en wij hebben de beelden zoals u kunt zien. Geen nepnieuws dus.

Beeper – de – beep – Hoera!!! Hezbollah piept wel even anders met Opblaasbare Terroristen

Als de grens bereikt is, ben je

Beeper – de – beep – Hoera!!! Hezbollah piept wel even anders met Opblaasbare Terroristen

Beeper – de – beep – Hoera!!!